Friskvård för företaget

Välmående anställda ger ringar på vattnet

Välj mellan komplett friskvårdsupplägg till att rekommendera dina anställda att göra en nulägesanalys hos oss till en kostnad av 100 per besök och anställd. Vi kan gå in på djupet eller skrapa på ytan, oavsett är något bättre än inget.

Företagshälsa behöver inte kosta skjortan

Genom att uppmuntra dina anställda att satsa på sig själva finns det bara vinnare i den ekvationen. Genom att ta ett första besök med oss så får din medarbetare ett första utlåtande över dagsformen och även enkla tips på hur hen kan förbättra situationen med små medel.

Ta ett inledande och förutsättningslöst samtal med oss. Det behöver inte kosta skjortan med företagshälsovård. Det kan snarare komma att göra det om ni väljer att vara passiva i friskvårdsarbetet.

https://www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/kollegor-300x200.jpg

Olika sätt att lägga upp det på.

Lightversion

Med små medel kan man hjälpa sin personal. Genom att instruera dem att boka en träff med oss och få en första analys så är ni ett första steg på vägen. Utifrån den kunskapen syr vi ihop ett förslag som passar just era förutsättningar, som grupp och på individnivå.

Avancerad version

Vi gör en första screening och sätter därefter ihop individuella program efter enskild persons anpassade nivå. Vi gör gruppanalyser före och efter och tittar på lång och kort sikt. Vi har föreläsningar och träningspass ihop, bra för individ såväl som grupp.

Vad säger våra kunder?

Arbetet hos oss har varit inriktat på att öka förståelse kring ergonomi i vardagen samt träning för att stärka muskulaturen i utsatta delar av kroppen. Samverkan med MPFysio har varit väldigt lyckad och flera av våra medarbetare har numera en ökad träningsdos och en förbättra hälsa.