Vilka är vi

När rehab är som bäst!

Vår långa erfarenhet i branschen gör att vi vet vad pratar om. Välj oss! Vi lovar att det är värt det.

MPfysio var tidigare en rehabdel inom Motionspalatset, men från 2015 är vi ett fristående Vänersborgsföretag. MPfysio AB drivs av mig, Reijo Isokallio. Jag är också verksam som leg. sjukgymnast i verksamheten. MPfysio inriktar sig på tre områden – Hälsa, arbetsmiljö och rehab.

Vi vill förebygga ohälsa genom att exempelvis arbeta med FaR (fysisk aktivitet på recept). Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av hälsoarbete och ger föreläsningar inom ämnet. Inom arbetsmiljöområdet riktar vi oss mot företag och kan hjälpa till med ergonomi, arbetsplatsanalyser, föreläsningar mm.

Vi som arbetar på MP Fysio

Efter 30 år i branschen så har Reijo snappat upp ett och annat vad gäller sjukgymnastik och rehab. Tidigare drev Reijo Motionspalatset tillsammans med Tore Gustafsson så sjukgymnastikerfarenheten är snudd på livslång.
Hanna, som kommer närmast från kommunrehab, är sedan några år tillbaka en mycket uppskattad medlem i team MP Fysio. En mycket duktig och engagerad kollega som tillför både ny kunskap och god stämning till gruppen.
Som erfaren arbetsterapeut är Lena eftertraktad för sina stora kunskaper inom framförallt rehabilitering, hjälpmedel och bostadsanpassning. Hennes varma personlighet i kombination med en gedigen kunskapsbas gör henne till den perfekta arbetsterapeuten.
Med stor sjukgymnasterfarenhet i bagaget har Åsa gjort intryck från sin första dag hos MP Fysio. Åsa kommer närmast från Sportrehab i Göteborg där hon deltog i forskningsprojekt inom knätest för korsbandsrehabilitering. Brinner för aktiv rehabilitering.