MP Fysio - Erfarna och personliga

Hos oss är du inte vem som helst

En och en har vi stor erfarenhet men som team känner vi oss oslagbara. Vår varierade bakgrund gör att vår totala kunskapsbank täcker det mesta inom smärta och rehab. Prova oss! Vi lovar det är värt det.

Utan remiss, 100 kr besöket!

Välj oss, det vinner du på!

Vi har lång och gedigen erfarenhet inom allt som hör sjukgymnastik och arbetsterapi till.

Vi är också noga med att se dig, vem du är och hur vi lägger upp din behandling efter just dina förutsättningar.

 

Samarbete med Nordic Wellness

Våra två mottagningar ligger intill Nordic Wellness som vi har ett nära samarbete med. Detta gör att vi har tillgång till deras gym och gruppträningslokaler och kan

därmed anpassa rehabträningen optimalt.

MP Fysio är en del av Västra Götalands Primärvård – Vårdval Rehab.

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalands Regionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka här >>

https://www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/20x20mm-vardval-symbol-300x200.jpg

Vårdguiden – 1177

Läs om hälsa och sjukdomar och var du kan hitta vård.

https://www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/1177-300x200.png
https://www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/quality-300x200.png
https://www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/vanerparken-300x200.png

Vad säger de som provat MPFysio?

 

För mig som tränare har samarbetet med MPFysio inneburit att jag är fullständigt trygg i att mina spelare får rätt behandling i rätt tid. Vi har flera gånger exempel på oerhört snabba tillfrisknanden vid skador och sådant händer bara om den som ansvarar för återhämtningsupplägget vet vad den gör.
Arbetet hos oss har varit inriktat på att öka förståelse kring ergonomi i vardagen samt träning för att stärka muskulaturen i utsatta delar av kroppen. Samverkan med MPFysio har varit väldigt lyckad och flera av våra medarbetare har numera en ökad träningsdos och en förbättra hälsa.
Både rygg och axlar drabbades negativt av all tid framför datorskärmen. Besöken på MP Fysio har fått mig att rätta till både ergonomi på plats och förhållningssätt i stort. Med de utmärkta tips på enkel underhållningsträning som jag fick så har jag inte alls samma bekymmer längre.
Vänersborgs HC har nu några år samarbetat med MP Fysio och vårt samarbete har fungerat mycket bra. Våra spelare får snabb återkoppling i samband med skada och får även hjälp med uppbyggnadsträningen. Ett väl fungerande samarbete helt enkelt!!

Åsa, Hanna, Lena och Reijo besitter mycket stor kunskap vilket också visade sig i nationell enkät. På punkterna emotionellt stöd, delaktighet & involvering samt information & kunskap så hamnar MP Fysio på topp 5 i hela Sverige!

//www.mpfysio.se/content/uploads/2018/08/img7635.jpg

När Sveriges Kommuner och regioner genomfört sin återkommande nationella patientenkät så tyckte drygt 9 av 10 att MP Fysio levererat till fullo. I alla kategorier så ligger MPFysio, och då når mottagningen som ligger på Vänerparken högst på skalan, markant högre än både Sverigesnittet och regionsnittet. Läs mer >>